Wat zeggen anderen over Verander-ing?  

S. (26 jaar): “Geduld, humor, zo nu en dan een schop onder mn kont, heel veel steun en het vertrouwen dat ik er echt wel zou komen hebben er voor gezorgd dat ik nog één keer keihard wilde knokken en nu, ruim vier jaar later, kan zeggen dat het goed met me gaat. Dat ik leef.” 

JB (22 jaar): “Ik heb Ingeborg als hulpverlener gehad, voor een jaar of 3 lang. Eerst in een gezamenlijke woongroep, met doel zelfstandigheid. Ze begreep mij en hielp meedenken hoe ik doelen kan behalen. Vrouwen kon ik niet mee praten, maar Ingeborg die kon ik heel goed hebben. Later bij zelfstandig wonen heeft ze mij begeleid om financiën en dagbesteding op orde te houden. Zij heeft mij fouten laten maken, en daarvan laten leren. Tot het moment dat er geen hulp meer nodig was. Als ik terug denk aan de hulpverlening heb ik een fijne begeleiding gehad. Een top wijf die Ingeborg!”

MH (17 jaar): “Ik vond eigenlijk alles aan de begeleiding goed. Ik kon goed met Ingeborg praten en ik vond het zelfs wel gezellig! Nu de begeleiding stopt vinden mijn ouders en ik dat wel jammer eerlijk gezegd.”