Clienten

Soms wil je wel van alles, maar weet je niet hoe en zou het fijn zijn dat er iemand even een poosje met je meedenkt en je helpt. Veel mensen hebben al een heel hupverleningsverleden achter de rug en zoeken nu ‘wat anders’. Ik denk echt dat het inschakelen van een zzp’er in plaats van een grote zorginstelling dat beetje extra geeft waar je naar op zoek bent. Persoonlijk contact, echte tijd en aandacht, maar toch wel professionele hulp.

Ik heb veel ervaring binnen de psychiatrie en zorg voor mensen met een lichtverstandelijke beperking (of een combinatie van beide).

Waar je ook mee zit, ik ga samen met jou kijken wat je zou willen en wat er nodig is om dat te bereiken. Je krijgt inzicht in jezelf, meer rust en je werkt actief aan jouw eigen doelen! 

De stap naar professionele hulpverlening kan best een hoge drempel zijn, en hier kan ik je ook bij helpen. Weet je niet waar je moet beginnen? Durf je de stap niet te zetten en vraag je je af of het wel nodig is? Neem gerust contact met me op!

Ik ben onder andere gespecialiseerd in:

  • ADHD/ADD
  • Hechtingsproblematiek
  • Problemen na seksueel misbruik
  • Persoonlijkheidsstoornissen
  • Eetstoornissen
  • Schizofrenie, psychoses
  • Lichtverstandelijke beperking (LVB)

Ik bied praktische begeleiding op het gebied van wonen, financiën, daginvulling en sociale contacten. Het komt regelmatig voor dat 1 vraag op de voorgrond staat, maar je wel tegen meer dingen aan blijkt te lopen, als ik met je in gesprek ga. Ik bekijk dan samen met jou of je die dingen ook samen met mij wilt oppakken, of niet.

Vaak bestaat mijn begeleiding deels uit gesprekken en deels uit samen dingen doen. Maar, ook hierbij kijk ik samen met jou wat nodig is en wat jij prettig vindt.  Zoek jij een fijne, persoonlijke en professionele begeleider? Neem dan contact met me op via onderstaande gegevens.